fbpx

Få en god start på dagen – med Online Morgentræning

Hver tirsdag og torsdag kl. 8.30-8.40 har du mulighed for at styrke krop og velvære via Online Morgengymnastik med træningsinstruktører fra REDMINKROP.

Herunder kan du i de to videoer se eksempler på vores koncept, og træne med Maja eller Pernille, som er 2 af de 4 instruktører, der på skift sørger for en god start på dagen for REDMINKROPs morgenfriske kunder.

Som en del af den nye morgengymnastikpakke indgår:

  • 4 forskellige træningsinstruktører er tilknyttet morgentræningen
  • 5 % rabat på Træningselastikker igennem REDMINKROP shop:https://shop.redminkrop.dk/collections/elastikker
  • Fri adgang til REDMINKROP Træningsportal, så du kan holde dig i gang med morgengymnastik, de dage der ikke er online træning

Det hele foregår online via Teams og det kræver hverken skift til træningstøj eller bad bagefter, da det er lette øvelser som alle kan være med til.

Der ingen bindingsperiode, så I har også mulighed for blot at prøve det af og se om det evt. kunne passe ind hos jer en måned eller to.

Formålet er bl.a. at fremme fysisk aktivitet på arbejdspladsen, styrke arbejdsglæden samt at forebygge evt. arbejdsskader (f.eks. smerter i ryg, nakke og skuldre)

Helt praktisk:

Træningen forløber tirsdage og torsdage fra 8.30-8.40 – hver uge (lukket på sammenfald med helligdage, uge 7, Påskeugen, uge 42 og mellem jul og nytår.Ingen betaling i juli måned hvor der er sommerferielukket).

Det eneste i skal gøre er at logge ind på det givende tidspunkt, have en træningselastik klar og deltage med vores dygtige trænere online.

Priser:

Pris kr. 500,00 ekskl. moms pr. måned for virksomheder med op til 100 ansatte

Pris kr. 995,00 ekskl. moms pr. måned for virksomheder med +100-500 ansatte