fbpx

Behandlingsordninger

Posted November 7, 2014

Behandlingsordninger

REDMINKROP driver en række behandlingsordninger i private og offentlige virksomheder.

Vores kunders oplevelse

Vores kunder oplever, at med en behandlingsordning med REDMINKROP gennemstrømmes arbejdspladsen af velvære, engagement og samarbejdsmuligheder. Kunsten ligger i at sørge for, at medarbejderne oplever, at smerter og ubehag fordufter og velværet stiger. Vi går op i, at være en oprigtig samarbejdspartner for vores kunder, og sætter derfor ressourcer af til at kunne være netop dette.

Kvalitet

Ens for alle behandlingsordninger hos REDMINKROP er, at her finder du altid nogle af landets dygtigste behandlere. Det skyldes at REDMINKROP kun udvælger de bedste via vores rekrutteringssystem, og derefter efteruddanner vores behandlere før de kommer ud til jer. Læge Claus Sønderskov, fysioterapeut og osteopat Peter Willén samt fysioterapeut og arbejdsmiljøkonsulent Søren Hald står for efteruddannelsen. 4 gange om året er der obligatorisk efteruddannelse for alle behandlere, således at vi sikrer, at deres faglighed er i top, og de har mulighed for at erfaringsudveksle.

Pris

REDMINKROP kører med åbne og ens priser modsat mange andre udbydere. Vi er desuden nogen af landets billigste fordi vi har skåret mange administrationsudgifter fra i vores organisation. Derfor kan vi med stolthed udbyde alle behandlingstimer til: kr. 400,00 pr. time.

Behandlingerne foregår på virksomheden og vi kommer med alt udstyr.

Den rigtige behandler

Vores kunder er forskellige, og vi gør meget ud af at matche dem med de rigtige behandlere. Derfor er I med til at beslutte, om den behandler vi har i tankerne til jer, nu også er den rigtige for jer. Det sker ved, at I får behandleren ud til prøvebehandling(er), før I beslutter jer. I har altid en fast behandler hos jer og en udpeget kontaktperson der administrerer jeres ordning hos REDMINKROP. Det skaber grobund for et godt og problemfrit samarbejde.

Hver og en af de kunder vi har, vil være behjælpelige med referencer på kvaliteten i vores behandlinger og i samarbejdet med REDMINKROP.

Hvad er der af valgmuligheder?

Jeres virksomhed kan vælge mellem massage, fysioterapi, zoneterapi eller en kombination af de tre behandlingsformer. Hvilken en skal I vælge? Det er meget individuelt i forhold til hvilken medarbejdergruppe I har tilknyttet, så ring, skriv eller bed om et møde, så hjælper vi jer gerne på vej hvis I er i tvivl.
Vi er meget stolte af vores behandlingsordninger og samarbejde med vores kunder.

Reference: Allan Greve Johansen, Aberdeen Asset Management Denmark A/S, mail: allan.johansen@aberdeen-asset.com